Daluren zijn voor veel bedrijven en instellingen moeilijke momenten. Het is niet voor niets dat studenten al lange tijd alleen maar gratis met hun OV jaarkaart mogen reizen buiten de spits. Het heeft zo zijn reden. Ook in de sportscholen en fitness studios van Fit for Free kunt u gebruik maken van extreme kortingen voor fitness overdag. Dit daluren abonnement geeft recht op sporten tussen 9.00 in de ochtend en 17.00 in de middag en in het weekend gedurende de hele dag. Het mooiste aan dit aanbod is de prijs. Voor slechts € 9,95 per maand kunt u al terecht in alle vestigingen van Fit for Free door heel Nederland. Dit nieuwe concept werkt namelijk op een interessante manier met schaalgrootte. Daarmee wint zij het altijd van andere sportscholen.

 

Fitness overdag kan interessant zijn voor mensen die op onregelmatige tijden werken, altijd in de middag- en avonduren werken, studeren of (al dan niet tijdelijk) zonder baan thuis zitten. Het voordeel van de lage prijs, samen met de relatieve rust die overdag geldt in de sportschool weegt aan alle kanten op tegen de vaste tijden waarop de sportschool geopend is.

 

Zelfs mensen die door omstandigheden in een sociaal isolement geraken kunnen door tegen een sterk gereduceerd tarief overdag te fitnessen blijvend werken aan hun fysieke en mentale gezondheid. Want er is onomstotelijk bewezen dat beweging goed voor de mens is. Ervaar het daarom nu zelf en neem gewoon eens een kijkje bij een van de vestigingen bij u in de buurt.