Iedereen die wil fitnessen of zich wil inschrijven bij een sportschool kan een kijkje nemen bij een van de vele sportscholen en sportcentra die in Nederland bestaan. Vaak is de prijs hoog maar gelukkig heeft Fit for Free hier een oplossing voor. Al vanaf 9,95 per maand kan je sporten!

 

Fit For Free is één van de grootste spelers in de fitnessbranche. Het motto van Fit For Free is fitness voor iedereen mogelijk te maken. Dat zie je terug in de ruime openingstijden, de goede sfeer, de landelijke dekking (61 vestigingen & more to come!) en natuurlijk de supervoordelige prijs.

 

Fit for Free werkt met een eenvoudig en flexibel lidmaatschapsabonnement. Met één pas hebben leden toegang tot alle vestigingen in Nederland, en in het buitenland! Fit For Free biedt leden de modernste faciliteiten zoals de nieuwste lijnen cardio-, krachtapparatuur van het topmerk Precor, een breed aanbod aan groepslessen, professionele begeleiding en nog veel meer.

 

Via ledendeals kunnen leden van Fit for Free gebruik maken van verschillende aanbiedingen bij derden. Zo wordt het lidmaatschap ineens nog veel aantrekkelijker. De kans dat u maandelijks een besparing ter grootte van uw lidmaatschap teweeg kunt brengen is daarmee aanzienlijk. Zo sport u gratis met de faciliteiten van een zeer professionele sportschool. Wat wilt u nu nog meer…!