Sportscholen en fitnessclubs maken al enkele jaren een flinke opmars. De Nederlander ziet steeds meer verbanden tussen het leiden van een gezond en fit leven en het beoefenen van sport. Hoewel het niet altijd opgaat kan zelfs een ziekte als diabetes het gevolg zijn van een bepaalde levensstijl waar voeding en beweging, en dan met name het gebrek daaraan, een kernaspect bij is.

 

Beweging zorgt voor energie. Energie is nodig om in de drukke samenleving vandaag de dag het hoofd boven water te houden. En hoewel dit negatief kan klinken is dit niet de bedoeling. De huidige leefomstandigheden vragen nu eenmaal steeds meer van Nederlanders. Door een geestelijke en lichamelijke levenswijze na te streven kan men zorgen voor een energierijk leven.

 

Woont u in Assen en overweegt u om uiteenlopende redenen naar de sportschool te gaan wacht dan niet langer. De landelijk opererende sportschool Fit for Free is een van de snelst groeiende fitness centra. Ook in Assen timmert zij hard aan de weg. Bij haar vestiging aan de Zwartwatersweg kunt u al vanaf € 9,95 per maand terecht om onbeperkt (tijdens daluren en in het weekend) te komen fitnessen. Ook groepslessen behoren tot deze aanbieding. Neem dus vandaag nog een kijkje in de vestiging aan de Zwartwatersweg door via de banner aan de rechterzijde van dit artikel een afspraak in te plannen.