Inmiddels is Fit for Free met haar sportschool- en fitness concept ook in Amstelveen gevestigd. Een uniek concept wat het voor Nederlanders mogelijk maakt de lusten van een sportschool abonnement ten volle te benutten. Voor de extreem lage prijs van € 9,95 per maand kan men door heel Nederland gebruik maken van de inmiddels 67 vestigingen van Fit for Free. Dat is nog eens makkelijk wanneer u op ongewenst familiebezoek bent of voor u werk enkele dagen aan de andere kant van Nederland.

 

De uitgekiende strategische formule zorgt voor een combinatie van herkenbaarheid en stabiliteit. Leden weten dat zij overal in Nederland een soortgelijk niveau kunnen verwachten. Fit for Free is daarmee uniek in haar aanbod. En daar plukken haar leden de vruchten van.

 

Het is natuurlijk niet voor niets dat u op deze website terecht bent gekomen nadat u online heeft gezocht op Fitness Amstelveen. U weet dus wat u te wachten staat. Wanneer u op zoek bent naar een brede en veelzijdige fitness club dan bent u bij Fit for Free aan het juiste adres. Schrijf u daarom vandaag nog in voor een kennismakingsles of dag en geniet van alle voordelen die het lidmaatschap u kan bieden. Door lid te worden van Fit for Free gaan de deuren open naar iedere aangesloten vestiging door heel Nederland.