Bent u sportief maar laat u uw plannen bijvoorbeeld door het weer in de war schoppen? Of wilt u sporten op momenten dat de rest van Nederland nog op één oor ligt? Moet u allerlei onnatuurlijke oefeningen doen van de fysiotherapeut? Wilt u afvallen maar komt dit er thuis niet van? Dan bent u bij Fit for Free voor fitness in Amersfoort aan het juiste adres.

 

Van cardio tot aan groepslessen, alles is voorhanden. Met een startprijs van € 9,95 per maand zit u absoluut voor een dubbeltje op de eerste rang. Niet alleen is dit interessant qua prijsstelling, het zorgt er ook nog eens voor dat u in geval van verhindering niet direct bakken met geld over de balk smijt.

 

Triggert de sportschool al geruime tijd uw verbeelding maar bent u nog niet tot actie overgegaan, bezoek dan via de banner rechts de website van Fit for Free. U kunt dan een gratis kennismakingsles boeken en wanneer een en ander bevalt direct met een aanzienlijke korting inschrijven.

 

Fit for Free is flexibel en gemakkelijk voor iedereen die een druk leven heeft. Zeer ruime openingstijden dragen bij aan een gemakkelijke inzet om mee te doen. Met inmiddels al 67 vestigingen door geheel Nederland mag Fit for Free zich een grote speler noemen. Bijkomend van deze formule is dat u in geheel Nederland gebruik kunt maken van alle vestigingen.