Woont u in Alphen aan den Rijn en is het tijd om snel aan de slag te gaan met uw “figuur” dan is Fit for Free aan de Baronie nummer 8 wellicht het antwoord op uw vragen. Vanaf € 9,95 per maand kunt u zich helemaal uitleven op alle apparatuur die beschikbaar wordt gesteld aan leden die alle verschillende vormen van fitness willen toepassen.

 

Samen met de hulpvaardige medewerkers van Fit for Free bekijkt u wat voor u de beste trainingsmethoden zijn. Of u nu cardio, kracht of revalidatie wilt doen doet niet ter zake. Fitness is er voor iedereen. Erger nog, zelfs wanneer u een trainingsprogramma van de fysiotherapeut heeft meegekregen om van uw ongemakken af te komen, kunt u voor fitness in Alphen aan den Rijn terecht bij Fit for Free. Eigenlijk is er dus voor ieder wat wils.

 

Door op de banner aan de rechterkant van deze website te klikken komt u terecht op de website waar u alle informatie tegenkomt die u verder helpt. Het is mogelijk een introductieles (gratis) te plannen. Daarnaast komt ook nog eens de kennismakingsactie: “Gratis inschrijven (t.w.v. €25,-), Gratis Startpakket, Gratis introductieles & 1e maand Gratis sporten!”

 

Ook in Alphen aan den Rijn kunt u dus eigenlijk direct aan de slag. Wacht niet te lang want dat zou zonde zijn. Vandaag kunt u de eerste stappen zetten in de richting van een fitter leven. Laat dit niet tussen uw vingers door glippen.