Wilt of moet ook u werken aan uw gezondheid en is fitness hier de uitgelezen mogelijkheid toe, lees dan snel verder. Inwoners van Almelo kunnen namelijk sinds kort aan de George Breitnerstraat terecht om vanaf € 9,95 per maand te werken aan hun conditie, gewicht, spieropbouw en zelfs revalidatie. Want zelfs wanneer de fysiotherapeut u oefeningen voorschrijft kunt u hier veel aan doen op de sportschool.

 

Daar waar de sportschool jaren geleden het exclusieve domein van spierbundels was, is dit vandaag de dag helemaal anders. Mannen en vrouwen van verschillende leeftijdscategorieën en achtergronden kunnen allen terecht bij de sportschool. Kracht training maakt vanzelfsprekend gebruik van andere apparatuur dan duurtraining en groepslessen die fitheid stimuleren. De rode draad is dat iedereen bezig is met het behalen van zijn of haar individuele doel.

 

Ook wanneer u wilt afvallen of op gewicht wilt blijven kan fitness een interessant hulpmiddel zijn. Hoewel het lastig te bewijzen en herleiden is, neemt de behoefte aan “fout” voedsel af naarmate u sportiever wordt. Dit heeft vanuit verschillende uitgangspunten een interessant gevolg, sporten zorgt er namelijk voor dat u op gewicht komt en blijft. Natuurlijk binnen een bepaalde mate want wanneer u driemaal daags naar de frituur of snackbar gaat werkt dit natuurlijk niet.